Träningar, clinics och kurser

Träningar

Hoppträning sker jämna veckor på onsdagar för A-tränare Ulf Johansson. Kontakta oss (kurser@sandaequestrian.se) vid intresse.

På gården finns Linda Mottet Ellnefjärd. Linda är C-tränare i dressyr och utbildar hästar och ryttare på ett oerhört positivt och pedagogiskt sätt. Mer info om Linda hittar du på medressage.se

Varje måndag kommer Susanne Karlsson till oss och har dressyrträning. Suss är utbildad ridlärare vid Strömsholm och utbildad tränare i Centrerad Ridning av Lotta Månsson. Kontakta Suss direkt vid intresse, telefon 0705834051.

Filmad träning!

Vi är jätteglada att kunna erbjuda möjligheten att få sin ritt eller träning filmad via vårt Pixio system! Som ryttare bär du en armbandsklocka under din ritt och en videokamera följer då hela din ritt. Det är ett perfekt hjälpmedel för att tillsammans med tränaren analysera ritten eller för att i efterhand kunna repetera eller se sin egen ritt och då med möjlighet att höra tränarens kommentarer. 

Vill du köpa din ritt på film kostar det 200 kr per träningstillfälle eller start.

Clinics och kurser

På gården anordnas med jämna mellanrum clinics, kurser, utbildningar och seminarier för duktiga och välrenommerade tränare, föreläsare och  yrkesverksamma inom hästsport. Är du intresserad av en kurs eller att anordna en kurs - skriv till oss på kurser@sandaequestrian.se Kom ihåg att skriva vilken kurs det gäller i ämnesraden!

I ridhuset finns en stor, trevlig läktare för åhörare och självklart finns vårt mysiga café att ha utbildningar, föreläsningar, möten och mysiga fikastunder och middagar i.

Anläggningen går att boka för clinics eller träningar, kontakta oss via ett mail till kurser@sandaequestrian.se för mer information. Det är av yttersta vikt att du som anordnar clinicen ser till och tar ansvar för att samtliga hästar är fullt vaccinerade, kontinuerligt avmaskade och helt friska när de kommer till oss.


Planerade helgkurser/clinics för 2019 är:

Anna Nordin 5-6 januari (dressyr)
Henrik Ankarcrona 25-26 januari (hoppning)
Suss Karlsson 1-3 februari (dressyr)
Niklas Lindbäck 8-10 februari (hoppning/inomhusterräng)
Irma Karlsson 2-3 mars (hoppning)
Jeanna Högberg 12 mars (dressyr)
Tömkörning 14 mars Lisa Ingelstam Thunblad
Lotta Jerhammar 22-23 mars (dressyr)
Henrik Ankarcrona 29-30 mars (hoppning)
Anna Nordin 6-7 april (dressyr och mental träning)
Pay n Jump 13 april
Henrik Ankarcrona 15-16 april (hoppning)
Per Larsson 27-28 april (western / horsemanship)
Suss Karlsson 10-12 maj (dressyr)
Akvarell/yogahelg 24-26 maj

Henrik Ankarcrona 2-3 augusti (hoppning)
Ditte Young 16-18 augusti (kommunikation)
Suss Karlsson 23-25 augusti (dressyr)
Yoga retreat 5-8 september
Akvarell/yogahelg 13-15 september