Ride Against Cancer

Vi på Sanda Equestrian vill på de sätt vi kan vara med och stötta i kampen mot och i forskningen på cancer. Därför bidrar vi ekonomiskt på de sätt vi kan genom att ge bidrag, använda vårt cancer-hinder, köpa pins, sprida nyheter om vilka organisationer som jobbar med frågan och göra dem i vår omgivning uppmärksamma på hur de kan bidra på sitt eget vis.

I år har vi fastnat för Ride Against Cancer som vi stöttar genom bidrag. Alla våra stallgäster får även varsin pin eller tränssmycke att sätta på sig själva eller sin häst - för att på så vis sprida organisationens arbete.

Ride Against Cancer grundades av Mika Thalén och stöttar i år Bröstcancerfonden som är de bröstcancerdrabbades egen fond. De gåvor som kommer till fonden går till viktig klinisk forskning, information samt stöd till bröstcancerdrabbade och deras familjer. Ride Against Cancer har ett dokumenterat avtal med Bröstcancerfonden och kan på så sätt se var pengarna hamnar.

Läs gärna på www.rideagainstcancer.se för att veta mer. 

Tillsammans gör vi skillnad - vill du lämna ett bidrag använd BG 5143-1906 eller Swish 1231985969 som är Ride Against Cancers konton.

#tillsammansärvistarka
#allakandraettstråtillstacken
#rideagainstcancer
Instagaram @rideagainstcancer.se